Dolgozzunk együtt!

Cégünk 100%-ban magyar tulajdonú, családi vállalkozásként működik és azon vagyunk, hogy újrahasznosított termékeinkkel tegyünk egy nagy lépést a fenntarthatóbb jövő felé!
Kollégáink között nagyszerű anyák, apák és fiatalok vannak, épp ezért úgy gondoljuk, hogy nemcsak magunkért, hanem értük és családjaikért is felelősek vagyunk.
Olyan munkahelyet alakítunk ki, ahol közös összefogással hosszútávon számíthatunk egymásra.

Ha neked is fontos a megbecsülés, a családbarát környezet és igazán dolgozni szeretnél, akkor neked is nálunk a helyed!

Te melyik csapathoz csatlakoznál?

Tiszaújváros

Központi telephelyünk, ahol a vállalatunk a jövőjét és a rendszereinket tervezzük!

RÉSZLETEK >

Tác

Dunántúli telephelyünk szuper, fiatalos lendületű csapattal és nagy teljesítményű gépparkkal.

RÉSZLETEK >

Kesznyéten

Első telephelyünk felszíne alatt szuper gépparkot, és még nagyszerűbb kollégákat rejt!

RÉSZLETEK >

Neked melyik munkakör a szimpatikus?

Szabad pozícióinkat külön jelezzük! 

Fóliafúvó extruder gépkiszolgáló

Erős vagy és jól bírod a fizikai munkát? Egyszerűen betanulható fizikai munkakörünkben, sok tanulással és szorgalommal akár egy éven belül kiemelt bérezésű extruder gépkezelővé válhatsz!

TOVÁBB >
Szabad pozíció Tiszaújvárosban >

Üzemi karbantartó

Jól értessz az elromlott dolgok megjavításához? Ha nem csak utólag szeretsz javítani, hanem tudod, hogy kell megelőzni a problémákat, akkor karbantarói csapatunkban a helyed! Tapasztaltakat, és pályakezdőket is várunk!

TOVÁBB >
Nincs szabad pozíció

Fóliafúvó extruder gépkezelő

Dolgoztál már a műanyagiparban extruder berendezéseken? Igazi szakértőket keresünk nehezen megtanulható fizikai munkakörünkbe, melyhez szakértelem és elhivatottság is szükséges, emiatt kiemelt bérezéssel jutalmazunk!

TOVÁBB >
Szabad pozíció Tiszaújvárosban >

Anyagmozgató – Raktáros

Rendszerető vagy, gyors és precíz  is? Ha inkább a levegőn vagy, mint állandóan csak a csarnokban, nézd meg targoncavezető ajánlatunkat!

TOVÁBB >
Nincs szabad pozíció

Gépkiszolgáló

Hamar szeretnél egyszerű, de hosszútávú munkát vállalni? Gépkiszolgáló munkakörünk pont neked való, ha betanított munkakört keresel!

TOVÁBB >
Szabad pozíció Tiszaújvárosban és Kesznyétenben >

Kézi csomagoló – gépkiszolgáló

Szereted az egyszerűen betanulható, biztos munkákat? Jó kézügyességgel nyert ügyed van nálunk! Hölgyeket, és férfiakat is szívesen látunk a pozícióra!

TOVÁBB >
Nincs szabad pozíció

Mi vár rád, ha velünk dolgozol?

Családias környezetben, fantasztikus csapattal, megbecsült fizetésért>> várunk téged is szeretettel!

Hogyan lehetsz csapattag?

Fóliafúvó extruder gépkezelő

Kiszámítható munkaidő beosztás? Előrejutási lehetőség fizikai munkakörben? Rendezett munkakörülményeket keresel?

Olvasd el munkafolyamat rövid leírását, hogy tudd mire számíthatsz nálunk:

Fóliáink gyártásának kezdete az exrudálási folyamat, amit a termelésvezető által megadott paraméterek szerint kell elvégezni. A fúvógépeken gyártott fóliatömlők az extrudáló berendezéshez kapcsolódó csévélő berendezésen kerülnek feltekercselésre. Ezeknek a tömlőknek (fóliáknak) egy részét közvetlenül értékesítjük, jelentős részük viszont félkésztermékként további feldolgozásra (hasítás, nyomdázás, konfekcionálás stb.) kerül. Az extrudálási betanítási folyamatunk két részből áll: Az egyszerűbb alapok megismerését néhány hét alatt el lehet sajátítani, míg az önálló, precíz gépkezelés egy hosszabb folyamat. Ez már tartalmazza a gyártáshoz történő alapanyagok (mixek) összeállítását, a gépek paramétereinek részletes ismeretét, az aktuális problémák kezelését. A betanítási folyamat során írásos és online tananyagot adunk, hogy minél gyorsabban sikerüljön az elmélet elsajátítása, és hogy minél hamarabb tudjon minden kollégánk fejlődni. Ez azért is fontos, mert a fejlődést posztvizsgával mérjük, amelynek sikeres teljesítése automatikus béremeléssel jár.

Állásajánlat helyszíne: Kesznyéten, Tiszaújváros és Tác
Munkaidő beosztás: 3 műszakos folyamatos munkavégzés 8 órában Tiszaújvárosban, míg 4 műszakos, folytonos családbarát műszakbeosztás Tácon és Kesznyétenben
Végzettség: Műszaki szakma, illetve érettségi megléte szükséges
Tapasztalat: Minimum két éves tapasztalat fóliafúvó extrudereken, előnyt jelent a regranulátummal töltött munkavégzés

Ez való nekem, jelentkezem >

Fóliafúvó extruder gépkiszolgáló

Erős vagy és valami új fizikai munkakörbe kezdenél, amiben sokat fejlődhetsz, de marad elég szabadidőd? 

Nézd át a munkafolyamat rövid leírását, melynek következő lépcsője az extruder kezelő munkakör!

Fő feladataid a betanulás időszakában a műszakvezetőddel és a többi kollégával történő együttműködés, egymás segítése. Teendőid közé tartozik az alapanyagok megismerése és a gépmesterek által összeállított, különböző mixek keverése, betöltése az extrudergaratba. A gyártás során keletkezett tekercsek minőségének és tömegének ellenőrzése, majd leszedése és csomagolása. A gyártásközi fólia selejt rendszerezése, tisztán kezelése és a fúvó gépeken a szűrőcserék elvégzése. A munkaterület tiszta, rendezett állapotban tartása.

Állásajánlat helyszíne: Kesznyéten, Tác, Tiszaújváros
Munkaidő beosztás: 3 műszakos, folyamatos munkarend Tiszaújvárosban, 4 műszakos családbarát munkarend Kesznyétenen és Tácon
Végzettség: bármilyen szakma, vagy középfokú végzettség kifejezetten előnyt jelent
Tapasztalat: nem szükséges, mi fogunk betanítani, de ipari közegben szerzett tapasztalat előnyt jelent

Jelentkezem most >

Kézi csomagoló – gépkiszolgáló

Egyszerű, de nagyszerű munkakör hölgyeknek! Ha precíz vagy és inkább a gyerekeiddel töltenéd a hétvégét, akkor itt a helyed!

Késztermékeink gyártásakor az extrudálási folyamat után a félkészterméket méretre kell szabni. Ezt a folyamatot nevezzük konfekcionálásnak, tehát azonos méretre való vágásnak. Folyamatos figyelmet igénylő munka, amely aránylag gyorsan elsajátítható. Változatos gépparkunkban megtalálhatók egyszerűbb és összetettebb műszaki tartalmú konfekcionáló berendezések egyaránt. A konfekcionálás utolsó mozzanata a csomagolási folyamat, amelyet az előírt módon, az igények szerinti cimkézéssel, dobozolással, vagy egyedi csomagolással kell elvégezni és a termék raklapra helyezésével előkészíteni a szállításra.

Állásajánlat helyszíne: Jelenleg nincs szabad pozíciónk
Munkaidő beosztás: 1 műszakos nappalos
Végzettség: bármilyen szakma, vagy középfokú végzettség kifejezetten előnyt jelent
Tapasztalat: Nem szükséges, de nagy előnyt jelent

Nekem való állás, jelentkezem >

Gépkiszolgáló regranuláló berendezésen

Ha egyszerű, de biztos munkára vágysz, melyben főként egyedül dolgozol, és bőven van szabadidőd is, nézd meg regranuláló munkakörünket!

Azzal, hogy termékeink döntő többségének gyártásához az újrahasznosított alapanyagot választottuk, a fóliafúvó extrudereken több gyártásközi selejt keletkezik, mint a primer granulátummal történő gyártás esetén. Ez egy természetesen folyamat, hiszen itt az alapanyag minősége nem egyenletesen homogén. A képződött gyártásközi selejtet a saját regranuláló gépeinkkel újra feldolgozzuk, mert így helyben megoldjuk az újrahasznosítást és minden esetben kiváló minőségű alapanyagot gyártunk belőle, mert a selejtet kollégáink precízen szétválogatják. Ez kulcsfontosságú, mert így lesz valóban jó minőségű az újra feldolgozott fólia alapanyag.

Állásajánlat helyszíne: Kesznyéten, Tác
Munkaidő beosztás: 4 műszakos, családbarát folytonos munkarend mind a két telephelyen
Végzettség: bármilyen megszerzett szakma kifejezetten előnyt jelent
Tapasztalat: Nem szükséges, de ipari közegű munkavégzés előnyt jelent

Jelentkezem >

Üzemi karbantartó

Ha szereted a kihívásokat műszaki területen, akkor ez biztosan tetszeni fog! Új és régebbi gépek javítása, egy nyugis környezetben!

Fő feladatod az extruderek, konfekcionáló gépek, és egyéb berendezések paramétereinek megismerése, majd ezen gépek megfelelő műszaki állapotának biztosítása. Természetesen az üzemelés közben jelentkezhetnek hibák, melyek “azonnal” elhárításra szorulnak.
A tervezett felújítási, illetve karbantartási munkák elvégzése, illettve az új és használt berendezések beüzemelésében való aktív közreműködés.

Állásajánlat helyszíne: Jelenleg nincs szabad pozíciónk
Munkaidő beosztás: 1 műszak, nappalos
Végzettség: műszaki szakma megléte szükséges, érettségi, és technikum előnyt jelent
Tapasztalat: 3 év, de pályakezdőket is meghallgatunk
Jelentkezés: Önéletrajzzal a hr@manitox.hu e-mail címen

Ebben klassz vagyok, jelentkezem >

Anyagmozgató-raktáros

Ha szereted a változatos feladatokat és a szabadban is szívesen végzel munkát, ráadásul nyugodt hétvégékre vágysz, akkor neked való!

Legfőbb telephelyen belüli feladatod a beérkező alap és segédanyagok lepakolása és előkészítése az extruderekhez, konfekcionálógépekhez, majd a félkész és késztermékek elszállítása a kijelölt tárolóhelyre, illetve raktárba. Munkádnak szerves része a kamionos és kisteherautós szállításoknál a le és felpakolás, és természetesen az egész telephely rendezése, rendszerezése. A telephelyeken kívüli feladatod a kisteherautóval történő, jellemzően a telephelyek közötti, vagy a budapesti központi raktárunkba történő segédanyagok, félkész és késztermékek szállítása.

Állásajánlat helyszíne: Jelenleg nincs szabad pozíció
Munkavégzés ideje: nappalos
Végzettség: OKJ-s targoncás papír szükséges
Tapasztalat: 1 év
Jelentkezés: Önéletrajzzal a hr@manitox.hu e-mail címen

Ez a nekem való munka, jelentkezem >

Jelentkezési lap

További kérdések merültek fel benned?

Szívesen válaszolunk, írj nekünk!

KAPCSOLAT >