Polietilén fóliagyártás újragondolva egy fenntarthatóbb jövőért

Magyarország különböző régióiban elhelyezkedő telephelyeinken több, mint 80 munkatárssal együtt működtetjük vállalkozásunkat.

Manitox Telephelyek

Tiszaújváros

Központi telephelyünk, ahol a vállalatunk a jövőjét és a rendszereinket tervezzük!

RÉSZLETEK >

Tác

Dunántúli telephelyünk szuper, fiatalos lendületű csapattal és nagy teljesítményű gépparkkal.

RÉSZLETEK >

Kesznyéten

Első telephelyünk felszíne alatt szuper gépparkot, és még nagyszerűbb kollégákat rejt!

RÉSZLETEK >

Budapest

Egy fontos raktár az ország „közepén”, hogy még könnyebb legyen kiszolgálni partnereinket!

RÉSZLETEK >

Tiszaújváros

Vállalkozásunk központja a tiszaújvárosi ipari parkban található, ahonnan hatékonyan koordináljuk a telephelyeink munkafolyamatait.

A több mint 2000nm-es üzemcsarnokban működő, 4 db nagyteljesítményű extruderünk, a 2-6-8 színes Flexo nyomdáink, hasító, lamináló, konfekcionáló és áttekercselő berendezéseink mellett az újszerűen felújított – jelenleg raktárként funkcionáló – 1000nm-es másik csarnokunk a hozzá tartozó csaknem 1 hektáros területtel kíváló lehetőséget biztosít a jövőbeni gyártásunk növeléséhez is.

Ez a telephely korábban a nagy hagyományokkal rendelkező Laplast Kft-t tulajdonában állt, amely 2001 előtt a TVK műanyaggyárának egyik legjelentősebb üzletága volt. 2015 novemberében a céget felvásároltuk, majd a gazdálkodási és működési mechanizmus rendbetételét követően 2017-ben beolvasztottuk a Manitox Kft-be, ahol jelenleg 25 főt meghaladó csapatban dolgozunk.

Tác

Székesfehérvár mellett, a GORSIUM- azaz mai nevén Tác település- nem csak az ókori római rom területéről ismert, hanem már évtizedekre visszanyúló fóliagyártásáról is.

Kezdetben Gorsium Kft, majd Midasz 1 Kft néven üzemelt, amit a Tácfol Kft követett, és jogutódjaként a Manitox Kft folytat 2017 júliusától. Ez a két hektáros területen lévő telephelyünk rendelkezik a legnagyobb gyártó kapacitással, melyen közel 30 fő 8 nagy teljesítményű extruderrel és 4 konfekcionáló géppel készíti termékeinket.

Kesznyéten

Tiszaújvárostól 7 km-re, ebben a közel 2000 fős kis faluban kezdtük meg fóliagyártásunkat 1995-ben.

Ez a telephelyünk főként a regranulátumos fóliák gyártásával alapozta meg a 24 év alatt, hogy cégünk folyamatosan fejlődött, és mára komoly belföldi és export ügyfélkörrel rendelkező erőteljes középvállalattá váltunk. 25 fő feletti csapatunk csaknem 1 hektáros területen lévő telephelyünkön 7 db fóliafúvó extruderrel és 13 konfekcionálógéppel állítja elő ÚjraFóliáinkat.

Budapest

A korábbi dunakeszi raktárunkat 2014-ben helyeztük át Budapestre, az M0-ás autópálya maglódi kihajtójának közvetlen közelébe, partnereink hatékonyabb (egyszerűbb, gyorsabb, praktikusabb) kiszolgálásának érdekében.

Úgy érzed szívesen erősítenéd csapatunkat? Nézd meg fizikai munkaköreinket!

MUNKAKÖREINK >

Úgy érzed szívesen erősítenéd csapatunkat? Nézd meg munkaköreinket!

MUNKAKÖREINK >

Gyorsan szeretnél munkába állni?

 

Írj, vagy hívj bennünket és akár pár napon belül kezdhetsz!

ÁLLÁSAJÁNLATOK >